ایران آفتاب

[ و او را از ایمان پرسیدند ، فرمود : ] ایمان بر چهار پایه استوار است ، بر شکیبایى ، و یقین و داد و جهاد . و شکیبایى را چهار شاخه است : آرزومند بودن ، و ترسیدن ، و پارسایى و چشم امید داشتن . پس آن که مشتاق بهشت بود ، شهوتها را از دل زدود ، و آن که از دوزخ ترسید ، از آنچه حرام است دورى گزید ، و آن که ناخواهان دنیا بود ، مصیبتها بر وى آسان نمود ، و آن که مرگ را چشم داشت ، در کارهاى نیک پاى پیش گذاشت . و یقین بر چهار شعبه است : بر بینایى زیرکانه ، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان . پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وى آشکار گردید ، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت ، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگى را در نوردید . و عدل بر چهار شعبه است : بر فهمى ژرف نگرنده ، و دانشى پى به حقیقت برنده ، و نیکو داورى فرمودن ، و در بردبارى استوار بودن . پس آن که فهمید به ژرفاى دانش رسید و آنکه به ژرفاى دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید ، و آن که بردبار بود ، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامى زندگى نمود . و جهاد بر چهار شعبه است : به کار نیک وادار نمودن ، و از کار زشت منع فرمودن . و پایدارى در پیکار با دشمنان ، و دشمنى با فاسقان . پس آن که به کار نیک واداشت ، پشت مؤمنان را استوار داشت ، و آن که از کار زشت منع فرمود بینى منافقان را به خاک سود ، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود ، حقى را که بر گردن دارد ادا نمود ، و آن که با فاسقان دشمن بود و براى خدا به خشم آید ، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وى را خشنود نماید . و کفر بر چهار ستون پایدار است : پى وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنى ورزیدن . پس آن که پى وهم گرفت به حق بازنگشت ، و آن که از نادانى فراوان ، خصومت ورزید ، از دیدن حق کور گشت ، و آن که از راه حق به دیگر سو شد ، نیکویى را زشت و زشتى را نیکویى دید و مست گمراهى گردید ، و آن که دشمنى ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار . و شک بر چهار شعبه است : در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دو دل بودن ، و تسلیم حادثه‏هاى روزگار گردیدن . پس آن که جدال را عادت خود کرد ، خویش را از تاریکى شبهت برون نیاورد ، و آن که از هر چیز که پیش رویش آمد ترسید ، پیوسته واپس خزید ، و آن که دو دل بود پى شیطان او را بسود ، و آن که به تباهى دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد . [ و پس از این سخن گفتارى بود که از بیم درازى و برون شدن از روش کارى که در این کتاب مقصود است نیاوردیم . ] [نهج البلاغه]
 
امروز: پنج شنبه 03 اسفند 2

به گزارش شبکه ایران، آقای هاشمی در مراسم تجدید بیعت اعضای مجلس خبرگان رهبری با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در سخنانی، از مشاهده امام خمینی (ره) در خواب و صحبت با وی خبر داد. هاشمی رفسنجانی تاکید کرد که این اتفاق یک بار نیفتاده و او در ماه رمضان امسال، بارها حضرت امام را در خواب دیده و با ایشان صحبت کرده است.

وی البته گفت که محتوای خواب های خود را دقیقا به خاطر نمی آورد با این حال بخش اعظم سخنانش را به تعریف این موضوع اختصاص داد.

خواب آقای هاشمی با پوشش بسیاری از رسانه های اصلاح طلب و حامی فتنه مواجه شد. در این میان واکنش یکی از روزنامه‌های اصلاح‌طلب به این اظهارات آقای هاشمی هم در نوع خود جالب است. روزنامه "آفتاب یزد" تیتر یک شماره امروز خود را با فونت بسیار درشت و با عنوان عجیب "امام به رفسنجانی چه گفت؟" منتشر کرد!

 


گفتنی است پیشینه استفاده سیاسی از "خواب" به انتخابات ریاست جمهوری سال 84 بازمی‌گردد؛ جایی که مهدی کروبی پس از ناکامی در راهیابی به دور دوم انتخابات مدعی شد که او پیروز انتخابات بوده ولی بعد از آنکه یک ساعت خوابیده، ناگهان متوجه شده که به رده‌های پایین سقوط کرده است!

این مساله بعدها در میان مردم به عنوان طنز و شوخی دهان به دهان چرخید تا جایی که در انتخابات سال گذشته نیز این مساله توسط پیام کوتاه میان مردم رد و بدل می‌شد.

اما بهره برداری سیاسی از خواب و کشاندن محتوای آن به صدر رسانه ها درحالی است که اطرافیانش آقای هاشمی بارها دولت و شخص رئیس جمهور را به خرافاتی بودن و رمالی متهم کرده‌اند؛ مساله‌ای که در جریان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته نیز بسیار پررنگ دنبال شد و میرحسین موسوی رسما در مناظره با محمود احمدی‌نژاد از این عبارت استفاده کرد


 نوشته شده توسط مجید در شنبه 89/6/27 و ساعت 5:18 عصر | نظرات دیگران()
درباره خودم
آمار وبلاگ
بازدید امروز: 58
بازدید دیروز: 28
مجموع بازدیدها: 406854
جستجو در صفحه

لوگوی دوستان
خبر نامه
 
> دانشجویان حامی جبهه پایداری - حامیان جبهه پایداری در فضای مجازی